Tuesday, January 17, 2012

TMI Tuesday: January 17, 2012


Happy TMI Tuesday. Let’s play Hoo Doo (Who Do?). Answer the following questions and elaborate as you wish. Your answers can be real and truthful, fun and flirty, or crazy and whacky.

Who or Who(m) do you want to:

1. Play naked twister with?

ANS: Most of the sexy bloggers that play TMI Tuesday. I tell you who I don't want to play with Jz of A Reluctant Bitch blog. She's tall so she would have an unfair advantage in reaching dots. However, it might be nice to have her stretched out over me...naked...boobs dangling :-)

2. Love?

ANS: My family.

3. Excites you beyond belief?

ANS: Dogs. I love them so. They're nicer than a lot of people. Oh, I'm pretty fond of Cheesecake too--NY-style made by my KinkyGent. Oh wait, is this where I was supposed to say KinkyGent excites me beyond belief?

4. Enjoy ass play with?

ANS: As the receiver, OMG!! Hands down KinkyGent. The man is voracious! I love when he's all frenzied and kneading and licking my ass. He has given my ass-hole a mighty good tongue fucking that I will not ever forget! :-)

5. Shower with?

ANS: KinkyGent

6. Undress?

ANS: Pretty much any ample-bosomed, uninhibited, sexy woman.


7. Rim?

ANS: My ex-boyfriend. Not only does he have a great ass, he is VERY clean. I appreciate that, I'm a germaphobe. When a body is clean I can go wild and enjoy it to the fullest. I will go where no man has ever gone ;-)

8. Elope with?

ANS: No one at all.


See who else is playing TMI Tuesday: