Monday, February 27, 2012

TMI Tuesday: February 28, 2012

Sex and Romance

Good Grammar is Hot!

1. You are sitting alone in a restaurant because your lunch date is late. Do you:
a) Throw something and then make out with the waiter.
b) Check to make sure he or she didn’t get into an accident, then wait patiently for two hours and use the time to compose a love song or poem.
c) Send a nasty text followed up by a voice mail telling him/her that “romance is dead and so are you!”
d) Wait for 20 minutes, and then text-message a pal to join you for lunch.

ANS: D and then I tell the friend that I "forgot my wallet" and they end up buying me lunch.

2. What’s more important, a romantic relationship or your career?

ANS: If the romantic partner looks like this? -- My career


If he looks like this, then definitely the relationship. I know, I'm shallow.



3. You love to role play in the bedroom, which one of these is more likely to be your kink?
a. Doctor and the naughty nurse
b. You’re the gardener, I’m the hoe
c. Persnickety principal and the wayward pupil that needs a spanking
d. Me Tarzan, you Jane
e. Scattered-brain boss and the seductive secretary

ANS: B. I love to garden and I'm up for watching your snake wiggle in my grass.

4. When you want sex, who tends to make the first move?
a. Me! I like to go for what I want.
b. It varies. Sometimes my partner/significant other/date or sometimes me.
c. Oh definitely the other person. Even if I want it, I’m not about to admit such a thing.
d. I drop subtle hints hoping he/she will pick up on it.

ANS: A. Me! Either he or she puts out or I go enjoy a some delicious self-love, it's a guaranteed orgasm.

5. When it comes to lovemaking, select the answer that best describes you/your attitudes
a. vanilla – meets society’s middle of the road standards
b. adventurous
c. kinky
d. trisexual – I will try anything once, twice if I like it, three times to make sure. –Mae West

ANS: C. I'm a very kinky girl.


6. You want to seduce that sexy someone, what is the sweet-nothing that you’ll whisper in his/her ear?

ANS: Hey my little "awesome sex sheep" I need it bah-aaaad. (insert sound of bleat of a sheep ...ROFLMAO)

I was fooling around on the Romantic Pet Name Generator site and "awesome sex sheep" is the pet name that came up.

Bonus: What’s your idea of a romantic getaway?

ANS: Going to a Chuck E. Cheese located in a hot climate that's filled with loud, screaming children all on a sugar high. Yeah baby!


Visit others playing TMI Tuesday at:
tmituesdayblog.wordpress.com

Tuesday, February 21, 2012

TMI Tuesday: February 21, 2012

You Inspired Me



As I cruise around the Internet reading my regular blogs and discovering new ones, the content of other bloggers often gives me ideas for TMI Tuesday questions. A few of you did that for me this week. I encourage you to click on the links and read the blog posts that prompted a specific question.

1. List ONE word to describe your last sexual encounter.

ANS: Connected

2. Can you recall your worst sexual experience? Why was it so awful? Did you do anything at the time to try to make it better?
Inspiration: http://husbandtwomindssexually.blogspot.com

ANS: I thought long and hard (hey, get your mind out of the gutter), I can't think of any really traumatically bad times. There was one time in college I was went to visit a college friend at her home for break or something. She had to work late one night so her friends offered to keep me company and show me around. As the evening wound up, one of the males drove me home to the friend's house. He came in and we ended up having sex. I didn't really have an interest in him, I thought he was kind of dumb but he had a good body. I wasn't in to him, he was just looking to get off. I remember thinking, "Hurry it up buddy." I wanted him to get off. Boring lay. I remember hoping my college friend didn't find out. She never did. Well not at least for five years after the fact, since then we've lost touch.

3. Do you fuck outside the box?
Inspiration: http://hausofmm.blogspot.com/2011/04/fucking-outside-box.html?
Give an example.

ANS: Yup, I do. See answer #2 that guy was a blond; I am generally not attracted to blonds. Also, I like tall people my ex-bf was my exact height. Too, I like to have sex anywhere the mood hits me so I have probably had just as much sex NOT in a bed as I have had in a bed or bedroom.

4. Do you blend BDSM in to your relationship? If yes, just in the bedroom or in other areas of your life? Explain.

ANS: Why yes, I do. I get spanked regularly. I like to be tied up. KinkyGent and I have what I'll describe as a "Taken in Hand" or male-led relationship but it is not about "play" it is who we are comfortable being all the time. So that is the Dominance & submission aspect. Prior to KG I was in a Dom/sub relationship, with a contract and all. That relationship with a man who I would engage in various BDSM encounters was all about power exchange but was not a romantic relationship. It was a learning experience and a psychological thrill.

5. Does the thought of your partner/significant other having sex with another person turn you on? Would you want to watch the act? Would you like to join in?

ANS: I want to see another man suck KinkyGent's cock. Hell yes! that would turn me on. But I just want to watch. I am a voyeur.


Bonus: Fill in the blanks.

ANS: I like it RUBBED on the outside and CREAMY in the middle.


You all have such dirty minds ;-)


See who else play TMI Tuesday:
tmituesdayblog.wordpress.com

Monday, February 13, 2012

TMI Tuesday: February 14, 2012

Happy half-naked-winged-man-in-his-undies-carrying-a-bow-and-arrow Day
or as some people call it--Valentine's Day


Remember when we were kids and we wrote out little Valentine's Day cards to all our classmates and teachers? That was fun. You even made cards for the kids you didn't like. We should do that as adults, for our co-workers and neighbors.



1. Cupid is the god of desire, affection, and erotic love. As the myth goes, a person who is shot by Cupid’s arrow is filled with uncontrollable desire. On your behalf, who would you like Cupid to shoot?



2. Earlier in the evening you had dinner at the Fook Yue Chinese Restaurant. You are feeling quite amorous. You open a fortune cookie in the bedroom. Three fortunes appear:

1- “Your patience will be rewarded.” What would you like that reward to be?

ANS: A nice long blissful erotic spanking.



2- “Try something new.” What is the something new you want to try?

ANS: A little rough play with my breasts. My breasts are very sensitive. I have a low pain threshold though it has gotten better as I have tolerated harder and harder spankings in the last year. I am very protective of my breasts and treat them with kid-gloves, I demand you do the same. Lately though, I've been fantasizing about my tits being bound, and my nipples being roughly fondled. I hear it's a good time :D



3- ” ’tis better to give than receive.” What would you like to give?

ANS: I want to use a strap-on and peg a man with a nice round firm ass, a man who truly desires this and totally gets off on it. I want to peg him!



3. If you were to write a special Valentine message (e.g., card, letter, etc.) what is that message?

ANS:



4. Are you doing something special for Valentine’s day or is it just another day?

ANS: Doing a repeat of last year, we're going to see a special Valentine's Day Burlesque-a-Pades. We went to last year's show which was simply fabulous. Can't wait to see the sexy in store for us tonight.
Angie Pontani's Burlesque-a-pades "After Dark"


5. You must give chocolate to your secret Valentine for Valentine’s Day. The chocolate is in the shape of your what?

ANS: My lovely pussy of course! My secret Valentine can enjoy the sweetness of my cherry...clit.



Bonus: You can make your own valentine heart candy. What is your message?



Stop by TMI Tuesday blog and see who else played TMI Tuesday

Tuesday, February 7, 2012

TMI Tuesday: February 7. 2012

Let's Go To Bed



TMI Tuesday questions this week were submitted by My Undercover Metamorphosis.

1. A friend is coming to have sex. There are 3 twin beds and an air mattress in the room. What do you do? (choose one)
a. Have sex where ever we land first, who needs a bed?
b. Have sex on a single twin mattress
c. Have sex on an air mattress
d. Or? (tell us your solution)

If we line up just so, the twin mattress should work out fine :-)


2. What is the oddest thing you have in your bedroom that someone would be surprised to find. Why is it there?

Nothing too odd unless you count my two Scooby-Doo lunch boxes and the Scooby Doo bobble head. :D

3. What are your favorite sheets?
a. Flannel
b. Cotton ...600 thread count or higher.
c. T-shirt cotton (jersey)
d. Satin

4. Do you sleep with sheets tucked in or out? Why?

The sheets are not tucked under the mattress but are tucked under me. I like to wrap up in a cocoon.

5. What is your usual bedtime? Why?
a. 8-10 pm
b. 10-12 midnight
c. 12-24
d. Whenever my eyes won’t stay open any longer.

5. Do you sleep with closet door(s) shut or open? Bedroom door shut or open? Any particular reason why?

I don't pay attention to the closet doors. Most of the time they are closed because I like them that way. However, I don't have to get out of bed and close them if they are open when I go to bed. The bedroom door is open, I like the air circulation.

6. Have you ever broken a bed or other furniture during sex?

No. But I did straddle a guy in chair and fuck him so hard that the chair fell over with us in it. LOL!

7. What’s your favorite type of bed for sex?

One that I can tie you to...


8. What do you sleep in?
a. Lingerie
b. Underwear
c. Day clothes
d. T-shirt
e. Nothing

Happy TMI Tuesday!

See who else said, "Let's Go to Bed"
CLICK HERE