Tuesday, January 31, 2012

TMI Tuesday: January 31, 2012

Super Bowl Sunday Celebration


Thanks to Virtual Sin for this week’s TMI Tuesday theme and help with the questions.

1. What’s your favorite _____ that you’ll serve at the party (name one item for each):

a. choice of beer

Having never thrown a sports party and I don't believe I've attended one I don't know. Do people usually serve cheap shit at these things? If so, I pick Pabst Blue Ribbon beer. But I'll waltz in with my own personal stash of Oberdoerfer Weiss. (Incredibly good beer, not sure it's still made).


b. choice of wine

For the masses box wine for everyone! For me, Louis Martini Cabernet Sauvignon (red) and St Margherita Pinot Grigio (white). I'm not a big white wine fan but I like this and I enjoy some of the blends.

c. choice of distilled spirit - Umm. No clue. Moonshine?

d. choice of mixed drink - None. Not hiring a bartender and I have no mixology skills

e. choice of chip - Everything Utz and Crab chips are a must.


f. choice of dip - The guy I'm dating at the time will be invited. :D :D

g. choice of take-out food (pizza, burgers, Chinese food, wings, etc)

ANS: Basil Fried Rice with Tofu, burgers and wings cooked on the grill, some greasy Pizza delivered in. Oh and I think one of those 6 foot subs from someplace just because I've never ordered one.

h. choice of homemade food - I don't wanna cook, and I'm not gonna.

i. choice of salty food - Pretty much all the food that has been listed.

j. choice of sweet food - A big bowl of Jolly Ranchers. I don't know.

2. What will you wear at the party?

ANS: An oversized Chicago Bears football jersey, no panties, white thigh-high socks, and orange Chuck Taylor hi-tops.

3. You will be having your very own half time show at the football party. What is that half-time show? Briefly describe.

ANS: A few of my sexy female blogger friends with make up the cheerleader squad and they'll be dancing and leading us in cheers. H will be doing a striptease. We'll close out the show with me giving a lap dance to a select few party-goers.

4. What team do you wish was playing in the Super Bowl? The Geek Squad


5. The NY Giants and New England Patriots are in Super Bowl 2012, who do you want to win? (ummm…yeah, I had to google that info…LOL)

ANS: Don't care but New England is really pretty. I love the White Mountains, so I guess New England. :)

Bonus: Have you ever made a football (or Super Bowl) bet that involved sex? Tell us about your own Super Bowl of Sex.

ANS: No.

Bonus Bonus: Will you watch the Super Bowl? Do you even care about the Super Bowl? American football at all? What’s your can’t live without sport?

ANS: No, I won't watch the big game. No I don't care about it either. I don't like football at all, but I do like soccer. I can't live without pole dancing and yes it should be an Olympic sport.

Two of my faves Zoraya and Evgeny


See who else played TMI Tuesday:
tmituesdayblog.wordpress.com

Monday, January 23, 2012

TMI Tuesday: January 24, 2012

Would You Rather?




Questions are from Graham Norton's tv-show Would You Rather?

1. Would you rather wear the same pair of unwashed socks for 2 years or wear the same pair of unwashed underwear for 1 year? Explain.

ANS: I'll say socks. I don't have sweaty, smelly feet or a problem with athletes feet. Although if I wear the same dirty socks for two yearS I might have some serious fungal problems. I don't want to even think about the underwear situation. I must have clean panties. Do you know how many times I 'get wet' in a day? A week?... A lot!

2. Would you rather eat a baby or be eaten by a giant baby? Explain.

ANS: I would rather be eaten by a giant baby. Hopefully I'll be dead and cooked. My luck I'll get a giant baby who's into a raw food diet. Besides, I could NEVER eat another human being. I don't even like meat. (well I do like some "meat" and I do partake...often)

3. Would you rather steal money from your Grandfather in the past or steal money from a Grandchild in the future? Why?

ANS: Definitely steal from the grandchild of the future. I don't have any kids so how could I have a grandchild. Plus, I only knew one of my grandpas (the other was dead before I was born) and I wouldn't want to steal from him.

4. Would you rather be trapped in a cave full of vampire bats or put a large jar full of bees (opened) in your pants?

ANS: Easy...vampire bats. I am VERY allergic to insect stings. While I don't like bats, and I don't relish the idea of being trapped in a cave, I figure if I am quiet and don't flap around disturbing the bats they should just hang around and leave me alone. Right?

5. Would you rather be a person with a head that is noticeably big for your body or have a head that is disproportionately small compared to the rest of your body?

ANS: I will be a big head. People might think it's because I have a big brain, and I'm so smart. :D

Tiny head isn't a good look for me, but I love the suit.

David Byrne of the Talking Heads in his Big Suit.

Bonus (not from WYR): Would you rather have sex, with your significant other, in a sex club with all eyes and a spotlight on you OR would you rather get gang-banged & groped in darkness by a bunch of strangers?

ANS: I would rather be groped in the dark by strangers and poked and prodded and fucked wildly...anonymously. I am too shy for sex in the spotlight. I could have sex with others in the room--I have before, but the spotlight and all eyes on me is a bit much. I'm shy *bats eyelashes*


Go see who else played "Would You Rather..?"
tmituesdayblog.wordpress.com

Tuesday, January 17, 2012

TMI Tuesday: January 17, 2012


Happy TMI Tuesday. Let’s play Hoo Doo (Who Do?). Answer the following questions and elaborate as you wish. Your answers can be real and truthful, fun and flirty, or crazy and whacky.

Who or Who(m) do you want to:

1. Play naked twister with?

ANS: Most of the sexy bloggers that play TMI Tuesday. I tell you who I don't want to play with Jz of A Reluctant Bitch blog. She's tall so she would have an unfair advantage in reaching dots. However, it might be nice to have her stretched out over me...naked...boobs dangling :-)

2. Love?

ANS: My family.

3. Excites you beyond belief?

ANS: Dogs. I love them so. They're nicer than a lot of people. Oh, I'm pretty fond of Cheesecake too--NY-style made by my KinkyGent. Oh wait, is this where I was supposed to say KinkyGent excites me beyond belief?

4. Enjoy ass play with?

ANS: As the receiver, OMG!! Hands down KinkyGent. The man is voracious! I love when he's all frenzied and kneading and licking my ass. He has given my ass-hole a mighty good tongue fucking that I will not ever forget! :-)

5. Shower with?

ANS: KinkyGent

6. Undress?

ANS: Pretty much any ample-bosomed, uninhibited, sexy woman.


7. Rim?

ANS: My ex-boyfriend. Not only does he have a great ass, he is VERY clean. I appreciate that, I'm a germaphobe. When a body is clean I can go wild and enjoy it to the fullest. I will go where no man has ever gone ;-)

8. Elope with?

ANS: No one at all.


See who else is playing TMI Tuesday: