Tuesday, March 20, 2012

TMI Tuesday: March 20, 2012

31 Favors



31 Sexual Favors for her/him features 31 circular tokens promising a variety of sexual services that will leave your partner utterly satisfied. You could drop one in her purse or in his lunch as a hint of what's to come later or to hint at what sexual delight you'd like to savor.

The set of sexy favors is from KinkyGent and he wrote them with me (Hedone) in mind.


1 A night of me devouring your pussy (my pussy)

2 OTK spanking

3 Red rope around your neck, hands tied, ready for my use

4 Kneel at my feet as I face fuck your mouth

5 Bent over your breakfast table as I fuck you from behind

6 Sit on my face as you watch me eat your pussy

7 Sit on my face as I eat your pussy and you swallow my cock

8 Reverse cowgirl as I sit on the edge of a chair, your legs closed

9 Finger fuck your pussy till your drip

10 Laying on your side as I enter you from behind

11 Grab your hair and force your mouth on my cock

12 Have you stroke my cock 'til I come on your babaloo's

13 Have you kneel in front of me while I stroke my cock

14 Missionary with your legs spread wide and fucked hard

15 Slap your face with my cock

16 Squeeze your babaloo's together and lick, suck and nibble your nipples 'til you fuck my leg

17 Stroke 'your' cock (his cock I just let him wear it...LOL) 'til I cum in the crack of your ass

18 Make you stand, bend you over, pull your pants and panties down, enter your pussy with my tongue from behind

19 Your head off the edge of the bed, stand over you and have you swallow my cock


The last 11 are yours sweetie --KinkyGent

--------------------------------------------------

From Hedone:
I first read this list when I posted it for KG. OMG...we so know each other. Compare this list to my list and you'll see.

Tuesday, March 13, 2012

TMI Tuesday: March 13, 2012

Hello Followers and Friends,

I am trying to move my TMI Tuesday posts back to my main blog. Hopefully you will follow me there.

Monday, February 27, 2012

TMI Tuesday: February 28, 2012

Sex and Romance

Good Grammar is Hot!

1. You are sitting alone in a restaurant because your lunch date is late. Do you:
a) Throw something and then make out with the waiter.
b) Check to make sure he or she didn’t get into an accident, then wait patiently for two hours and use the time to compose a love song or poem.
c) Send a nasty text followed up by a voice mail telling him/her that “romance is dead and so are you!”
d) Wait for 20 minutes, and then text-message a pal to join you for lunch.

ANS: D and then I tell the friend that I "forgot my wallet" and they end up buying me lunch.

2. What’s more important, a romantic relationship or your career?

ANS: If the romantic partner looks like this? -- My career


If he looks like this, then definitely the relationship. I know, I'm shallow.



3. You love to role play in the bedroom, which one of these is more likely to be your kink?
a. Doctor and the naughty nurse
b. You’re the gardener, I’m the hoe
c. Persnickety principal and the wayward pupil that needs a spanking
d. Me Tarzan, you Jane
e. Scattered-brain boss and the seductive secretary

ANS: B. I love to garden and I'm up for watching your snake wiggle in my grass.

4. When you want sex, who tends to make the first move?
a. Me! I like to go for what I want.
b. It varies. Sometimes my partner/significant other/date or sometimes me.
c. Oh definitely the other person. Even if I want it, I’m not about to admit such a thing.
d. I drop subtle hints hoping he/she will pick up on it.

ANS: A. Me! Either he or she puts out or I go enjoy a some delicious self-love, it's a guaranteed orgasm.

5. When it comes to lovemaking, select the answer that best describes you/your attitudes
a. vanilla – meets society’s middle of the road standards
b. adventurous
c. kinky
d. trisexual – I will try anything once, twice if I like it, three times to make sure. –Mae West

ANS: C. I'm a very kinky girl.


6. You want to seduce that sexy someone, what is the sweet-nothing that you’ll whisper in his/her ear?

ANS: Hey my little "awesome sex sheep" I need it bah-aaaad. (insert sound of bleat of a sheep ...ROFLMAO)

I was fooling around on the Romantic Pet Name Generator site and "awesome sex sheep" is the pet name that came up.

Bonus: What’s your idea of a romantic getaway?

ANS: Going to a Chuck E. Cheese located in a hot climate that's filled with loud, screaming children all on a sugar high. Yeah baby!


Visit others playing TMI Tuesday at:
tmituesdayblog.wordpress.com

Tuesday, February 21, 2012

TMI Tuesday: February 21, 2012

You Inspired Me



As I cruise around the Internet reading my regular blogs and discovering new ones, the content of other bloggers often gives me ideas for TMI Tuesday questions. A few of you did that for me this week. I encourage you to click on the links and read the blog posts that prompted a specific question.

1. List ONE word to describe your last sexual encounter.

ANS: Connected

2. Can you recall your worst sexual experience? Why was it so awful? Did you do anything at the time to try to make it better?
Inspiration: http://husbandtwomindssexually.blogspot.com

ANS: I thought long and hard (hey, get your mind out of the gutter), I can't think of any really traumatically bad times. There was one time in college I was went to visit a college friend at her home for break or something. She had to work late one night so her friends offered to keep me company and show me around. As the evening wound up, one of the males drove me home to the friend's house. He came in and we ended up having sex. I didn't really have an interest in him, I thought he was kind of dumb but he had a good body. I wasn't in to him, he was just looking to get off. I remember thinking, "Hurry it up buddy." I wanted him to get off. Boring lay. I remember hoping my college friend didn't find out. She never did. Well not at least for five years after the fact, since then we've lost touch.

3. Do you fuck outside the box?
Inspiration: http://hausofmm.blogspot.com/2011/04/fucking-outside-box.html?
Give an example.

ANS: Yup, I do. See answer #2 that guy was a blond; I am generally not attracted to blonds. Also, I like tall people my ex-bf was my exact height. Too, I like to have sex anywhere the mood hits me so I have probably had just as much sex NOT in a bed as I have had in a bed or bedroom.

4. Do you blend BDSM in to your relationship? If yes, just in the bedroom or in other areas of your life? Explain.

ANS: Why yes, I do. I get spanked regularly. I like to be tied up. KinkyGent and I have what I'll describe as a "Taken in Hand" or male-led relationship but it is not about "play" it is who we are comfortable being all the time. So that is the Dominance & submission aspect. Prior to KG I was in a Dom/sub relationship, with a contract and all. That relationship with a man who I would engage in various BDSM encounters was all about power exchange but was not a romantic relationship. It was a learning experience and a psychological thrill.

5. Does the thought of your partner/significant other having sex with another person turn you on? Would you want to watch the act? Would you like to join in?

ANS: I want to see another man suck KinkyGent's cock. Hell yes! that would turn me on. But I just want to watch. I am a voyeur.


Bonus: Fill in the blanks.

ANS: I like it RUBBED on the outside and CREAMY in the middle.


You all have such dirty minds ;-)


See who else play TMI Tuesday:
tmituesdayblog.wordpress.com

Monday, February 13, 2012

TMI Tuesday: February 14, 2012

Happy half-naked-winged-man-in-his-undies-carrying-a-bow-and-arrow Day
or as some people call it--Valentine's Day


Remember when we were kids and we wrote out little Valentine's Day cards to all our classmates and teachers? That was fun. You even made cards for the kids you didn't like. We should do that as adults, for our co-workers and neighbors.



1. Cupid is the god of desire, affection, and erotic love. As the myth goes, a person who is shot by Cupid’s arrow is filled with uncontrollable desire. On your behalf, who would you like Cupid to shoot?



2. Earlier in the evening you had dinner at the Fook Yue Chinese Restaurant. You are feeling quite amorous. You open a fortune cookie in the bedroom. Three fortunes appear:

1- “Your patience will be rewarded.” What would you like that reward to be?

ANS: A nice long blissful erotic spanking.



2- “Try something new.” What is the something new you want to try?

ANS: A little rough play with my breasts. My breasts are very sensitive. I have a low pain threshold though it has gotten better as I have tolerated harder and harder spankings in the last year. I am very protective of my breasts and treat them with kid-gloves, I demand you do the same. Lately though, I've been fantasizing about my tits being bound, and my nipples being roughly fondled. I hear it's a good time :D



3- ” ’tis better to give than receive.” What would you like to give?

ANS: I want to use a strap-on and peg a man with a nice round firm ass, a man who truly desires this and totally gets off on it. I want to peg him!



3. If you were to write a special Valentine message (e.g., card, letter, etc.) what is that message?

ANS:



4. Are you doing something special for Valentine’s day or is it just another day?

ANS: Doing a repeat of last year, we're going to see a special Valentine's Day Burlesque-a-Pades. We went to last year's show which was simply fabulous. Can't wait to see the sexy in store for us tonight.
Angie Pontani's Burlesque-a-pades "After Dark"


5. You must give chocolate to your secret Valentine for Valentine’s Day. The chocolate is in the shape of your what?

ANS: My lovely pussy of course! My secret Valentine can enjoy the sweetness of my cherry...clit.



Bonus: You can make your own valentine heart candy. What is your message?



Stop by TMI Tuesday blog and see who else played TMI Tuesday

Tuesday, February 7, 2012

TMI Tuesday: February 7. 2012

Let's Go To Bed



TMI Tuesday questions this week were submitted by My Undercover Metamorphosis.

1. A friend is coming to have sex. There are 3 twin beds and an air mattress in the room. What do you do? (choose one)
a. Have sex where ever we land first, who needs a bed?
b. Have sex on a single twin mattress
c. Have sex on an air mattress
d. Or? (tell us your solution)

If we line up just so, the twin mattress should work out fine :-)


2. What is the oddest thing you have in your bedroom that someone would be surprised to find. Why is it there?

Nothing too odd unless you count my two Scooby-Doo lunch boxes and the Scooby Doo bobble head. :D

3. What are your favorite sheets?
a. Flannel
b. Cotton ...600 thread count or higher.
c. T-shirt cotton (jersey)
d. Satin

4. Do you sleep with sheets tucked in or out? Why?

The sheets are not tucked under the mattress but are tucked under me. I like to wrap up in a cocoon.

5. What is your usual bedtime? Why?
a. 8-10 pm
b. 10-12 midnight
c. 12-24
d. Whenever my eyes won’t stay open any longer.

5. Do you sleep with closet door(s) shut or open? Bedroom door shut or open? Any particular reason why?

I don't pay attention to the closet doors. Most of the time they are closed because I like them that way. However, I don't have to get out of bed and close them if they are open when I go to bed. The bedroom door is open, I like the air circulation.

6. Have you ever broken a bed or other furniture during sex?

No. But I did straddle a guy in chair and fuck him so hard that the chair fell over with us in it. LOL!

7. What’s your favorite type of bed for sex?

One that I can tie you to...


8. What do you sleep in?
a. Lingerie
b. Underwear
c. Day clothes
d. T-shirt
e. Nothing

Happy TMI Tuesday!

See who else said, "Let's Go to Bed"
CLICK HERE

Tuesday, January 31, 2012

TMI Tuesday: January 31, 2012

Super Bowl Sunday Celebration


Thanks to Virtual Sin for this week’s TMI Tuesday theme and help with the questions.

1. What’s your favorite _____ that you’ll serve at the party (name one item for each):

a. choice of beer

Having never thrown a sports party and I don't believe I've attended one I don't know. Do people usually serve cheap shit at these things? If so, I pick Pabst Blue Ribbon beer. But I'll waltz in with my own personal stash of Oberdoerfer Weiss. (Incredibly good beer, not sure it's still made).


b. choice of wine

For the masses box wine for everyone! For me, Louis Martini Cabernet Sauvignon (red) and St Margherita Pinot Grigio (white). I'm not a big white wine fan but I like this and I enjoy some of the blends.

c. choice of distilled spirit - Umm. No clue. Moonshine?

d. choice of mixed drink - None. Not hiring a bartender and I have no mixology skills

e. choice of chip - Everything Utz and Crab chips are a must.


f. choice of dip - The guy I'm dating at the time will be invited. :D :D

g. choice of take-out food (pizza, burgers, Chinese food, wings, etc)

ANS: Basil Fried Rice with Tofu, burgers and wings cooked on the grill, some greasy Pizza delivered in. Oh and I think one of those 6 foot subs from someplace just because I've never ordered one.

h. choice of homemade food - I don't wanna cook, and I'm not gonna.

i. choice of salty food - Pretty much all the food that has been listed.

j. choice of sweet food - A big bowl of Jolly Ranchers. I don't know.

2. What will you wear at the party?

ANS: An oversized Chicago Bears football jersey, no panties, white thigh-high socks, and orange Chuck Taylor hi-tops.

3. You will be having your very own half time show at the football party. What is that half-time show? Briefly describe.

ANS: A few of my sexy female blogger friends with make up the cheerleader squad and they'll be dancing and leading us in cheers. H will be doing a striptease. We'll close out the show with me giving a lap dance to a select few party-goers.

4. What team do you wish was playing in the Super Bowl? The Geek Squad


5. The NY Giants and New England Patriots are in Super Bowl 2012, who do you want to win? (ummm…yeah, I had to google that info…LOL)

ANS: Don't care but New England is really pretty. I love the White Mountains, so I guess New England. :)

Bonus: Have you ever made a football (or Super Bowl) bet that involved sex? Tell us about your own Super Bowl of Sex.

ANS: No.

Bonus Bonus: Will you watch the Super Bowl? Do you even care about the Super Bowl? American football at all? What’s your can’t live without sport?

ANS: No, I won't watch the big game. No I don't care about it either. I don't like football at all, but I do like soccer. I can't live without pole dancing and yes it should be an Olympic sport.

Two of my faves Zoraya and Evgeny


See who else played TMI Tuesday:
tmituesdayblog.wordpress.com

Monday, January 23, 2012

TMI Tuesday: January 24, 2012

Would You Rather?




Questions are from Graham Norton's tv-show Would You Rather?

1. Would you rather wear the same pair of unwashed socks for 2 years or wear the same pair of unwashed underwear for 1 year? Explain.

ANS: I'll say socks. I don't have sweaty, smelly feet or a problem with athletes feet. Although if I wear the same dirty socks for two yearS I might have some serious fungal problems. I don't want to even think about the underwear situation. I must have clean panties. Do you know how many times I 'get wet' in a day? A week?... A lot!

2. Would you rather eat a baby or be eaten by a giant baby? Explain.

ANS: I would rather be eaten by a giant baby. Hopefully I'll be dead and cooked. My luck I'll get a giant baby who's into a raw food diet. Besides, I could NEVER eat another human being. I don't even like meat. (well I do like some "meat" and I do partake...often)

3. Would you rather steal money from your Grandfather in the past or steal money from a Grandchild in the future? Why?

ANS: Definitely steal from the grandchild of the future. I don't have any kids so how could I have a grandchild. Plus, I only knew one of my grandpas (the other was dead before I was born) and I wouldn't want to steal from him.

4. Would you rather be trapped in a cave full of vampire bats or put a large jar full of bees (opened) in your pants?

ANS: Easy...vampire bats. I am VERY allergic to insect stings. While I don't like bats, and I don't relish the idea of being trapped in a cave, I figure if I am quiet and don't flap around disturbing the bats they should just hang around and leave me alone. Right?

5. Would you rather be a person with a head that is noticeably big for your body or have a head that is disproportionately small compared to the rest of your body?

ANS: I will be a big head. People might think it's because I have a big brain, and I'm so smart. :D

Tiny head isn't a good look for me, but I love the suit.

David Byrne of the Talking Heads in his Big Suit.

Bonus (not from WYR): Would you rather have sex, with your significant other, in a sex club with all eyes and a spotlight on you OR would you rather get gang-banged & groped in darkness by a bunch of strangers?

ANS: I would rather be groped in the dark by strangers and poked and prodded and fucked wildly...anonymously. I am too shy for sex in the spotlight. I could have sex with others in the room--I have before, but the spotlight and all eyes on me is a bit much. I'm shy *bats eyelashes*


Go see who else played "Would You Rather..?"
tmituesdayblog.wordpress.com

Tuesday, January 17, 2012

TMI Tuesday: January 17, 2012


Happy TMI Tuesday. Let’s play Hoo Doo (Who Do?). Answer the following questions and elaborate as you wish. Your answers can be real and truthful, fun and flirty, or crazy and whacky.

Who or Who(m) do you want to:

1. Play naked twister with?

ANS: Most of the sexy bloggers that play TMI Tuesday. I tell you who I don't want to play with Jz of A Reluctant Bitch blog. She's tall so she would have an unfair advantage in reaching dots. However, it might be nice to have her stretched out over me...naked...boobs dangling :-)

2. Love?

ANS: My family.

3. Excites you beyond belief?

ANS: Dogs. I love them so. They're nicer than a lot of people. Oh, I'm pretty fond of Cheesecake too--NY-style made by my KinkyGent. Oh wait, is this where I was supposed to say KinkyGent excites me beyond belief?

4. Enjoy ass play with?

ANS: As the receiver, OMG!! Hands down KinkyGent. The man is voracious! I love when he's all frenzied and kneading and licking my ass. He has given my ass-hole a mighty good tongue fucking that I will not ever forget! :-)

5. Shower with?

ANS: KinkyGent

6. Undress?

ANS: Pretty much any ample-bosomed, uninhibited, sexy woman.


7. Rim?

ANS: My ex-boyfriend. Not only does he have a great ass, he is VERY clean. I appreciate that, I'm a germaphobe. When a body is clean I can go wild and enjoy it to the fullest. I will go where no man has ever gone ;-)

8. Elope with?

ANS: No one at all.


See who else is playing TMI Tuesday: