Monday, November 28, 2011

TMI Tuesday: November 29, 2011

Fun(ny) Stuff I Heard


1. Finish this thought: Nerds make me ____ ? (idea from PocketRockettz)

ANS: talk dirty.



2. If you were in a beauty pageant, which would be your ticket to the tiara? (heard on the Newlywed Game)
a. Talent
b. Interview
c. Swimsuit
d. Evening wear (i.e., gown, tuxedo)

ANS: Oh, it's a toss up between evening gown and interview. I shall say interview because I like to talk...lol.

3. On your body what is eye candy and what is an eyesore?

ANS: Eye candy--my boobs and ass. Eyesore--my left big toe. I had two major accidents. The first took five years to heal and grow a nice normal nail. Then another accident occurred and that nail was ripped off...Yeooowwwch! Now the nail is dead and ugly. I paint it to hide it.

4. Your penis is starring in a gritty crime drama? Which part would it play?
a. Straight laced detective
b. Hooded criminal
c. Crooked cop

ANS: I don't have a penis but the one I use the most currently would be known as a straight laced detective.

5. Would you rather? (as heard on the Graham Norton Show)
a. Eat dog food for every meal for a year or
b. Get shot in the knee

ANS: Dear Heavens! This is no choice. I think I'll say eat dog food because there is no risk of permanent damage nor is there a long recovery. I would eat something healthy and nutritious such as Wellness 95% salmon. I'd eat wellness bars for snacks. Have you ever smelled those? Yogurt, apples, and bananas. They smell so good :)
6. If you crapped yourself at work what would you do? (This was a poll taken at a blues bar…seriously)
a. Go commando
b. Do nothing
c. Turn ‘em inside out
d. Wash in employee sink

ANS: Throw those panties away, wash in the sink, and go commando. Then rush to the nearest proctologist to find out what the hell is the matter that made me crap on myself :o

————-

How to play TMI Tuesday: Copy the above TMI Tuesday questions to your webspace (i.e., a blog). Answer the questions there, then leave a comment below, on this blog post, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to tmituesdayblog from your website!

Happy TMI Tuesday!

Monday, November 21, 2011

TMI Tuesday: November 22, 2011

What’s Cookin’ Good Lookin’?


1. Haagen-Dazs or Ben & Jerry’s?

ANS: Haagen-Dazs. Usually butter pecan and occasionally rum raisin.

2. What is always in your refrigerator?

ANS: Lemon Juice--Italian Volcano brand. I use it in tea and for marinating seafood, especially fish.

3. What’s your worst kitchen disaster?

ANS: I've had a few. Even started a mini pan fire or two. But the worst was when I was 17, freshman in college. I wanted to boil eggs. I put them on in the kitchen and forgot about them. Later I went to the TV room adjacent to the kitchen. I hear the maid yelling and I am sure she's cursing but it was some Slavic language so I don't know what she's saying but she's mad! I go to the kitchen to see what's the matter. OMG! The water had boiled out of the pot and egg shells were popping off everywhere, the pot was black, and the kitchen was smelly :O I quickly began helping the maid clean, all the while saying things like "I know...the girls can be so irresponsible...I guess someone forgot they were cooking." As angry as the maid was, no way was I going to let on that I created this horrible mess.

4. Favorite kitchen gadget?

ANS: My Oster electric tea kettle. I bought it in 2000. Stuff made my Oster lasts forever! I still have and use my Oster coffee grinder. It's 17 years old! It works a lot better than a newer Mr. Coffee Grinder.

5. What was your last meal? Did you like it?

ANS: Last meal out was at Busboy & Poets. I'm being polite when I say "It Sucked!" Last night I made mushroom & barley soup. It was delicious! There were leftovers, I ate that for breakfast :-)

6. What’s your favorite cookie?

ANS: I don't have a single favorite cookie. I do love ginger snaps, Mexican wedding cookies, and buttery shortbread cookies.

Instead of just telling us about your favorite cookie why don’t you share the recipe via The Great Online Cookie Exchange Extravaganza


————-

How to play TMI Tuesday: Copy the above TMI Tuesday questions to your webspace (i.e., a blog). Answer the questions there, then leave a comment below, on this blog post, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to tmituesdayblog from your website!

Happy TMI Tuesday!

Tuesday, November 15, 2011

TMI Tuesday: November 15, 2011

Formspring Follies

Today’s TMI Tuesday consist of Formspring questions pulled from around the Web. The NY Times called Formspring “An E-vite to Insults and Crude Queries.” I admit, I pulled the tame, less crude questions.

1. What is your favorite type of weather?

ANS: 70 degrees F (21 celcius), sunny, with a slight breeze. We've been having a few days of this type of weather coupled with what's left of the spectacular fall colors...I'm in heaven.

2. How do you sustain the motivation and energy needed to write erotica regularly?

ANS: I don't regularly write erotica. I only write short erotic prose or poems when a feeling overtakes me and I have to express it. When I first starting blogging I did write long stories. It wasn't difficult because I was merely recounting a true-to-life sexploit.

3. Do you like roleplay? What is your favorite scenario?

ANS: No, not really. I've tried for a few partners to get into it but it just isn't me. I can tease and play, as a way to get things rolling but I can't keep up the "act" of being someone else.

4. Have you ever been hurt so badly in a past relationship, that it has affected you for the rest of your life?

ANS: Yes, but not a romantic relationship. I've only recently discovered the impact that the relationship has had on my life.

5. What message would you want to put in a fortune cookie?

ANS: "People who eat fish tacos should not throw muffins."

6. How big is your dick?

ANS: Big enough to satisfy you. Big enough to work that g-spot all night long baby!
...Oh wait! I don't have a dick. But I have a super sensitive clit you are welcome to suck ;-)

Bonus: I would like to know, do you have Formspring on your blog? Why or why not?

ANS: I do not have formspring on my blog. I don't want to be bothered deleting "insults and crude queries." Plus, I know several bloggers who have major issues with not getting the questions at all or in a timely fashion or things disappearing.

————-

How to play TMI Tuesday: Copy the above TMI Tuesday questions to your webspace (i.e., a blog). Answer the questions there, then leave a comment below, on this blog post, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to tmituesdayblog from your website!

Happy TMI Tuesday!

Tuesday, November 8, 2011

TMI Tuesday: November 8, 2011

Conspicuous Luxury

This week’s TMI Tuesday was the idea of http://virtualsin.wordpress.com/

1. Do you have a set of dishes that are used for special occassions (e.g. china)? Yes or no. If yes, how often do you use the special dishes?
a. any day because every day is special
b. once a week
c. only for holidays and celebration
d. never, it is displayed in a china cabinet or collecting dust in a box in the attic

ANS: I have a set of dishes that is a service of eight complete with water pitcher, teapot, soup bowls, salad and dinner plates, tea cups and saucers, two serving bowls, butter dish, creamer. I use these items whenever I want, in addition to the cheap mismatched dishes. I figure I''m worth making anytime feel like a special occasion.

2. Do have clothes that you never wear because you are saving them for a special occasion? What is that item of clothing? What would be the appropriate occasion?

ANS: Well not really. I have clothing that is specific for an occasion such as cocktail dresses. I can't just wear them to the grocery store, or running errands. Well I could...

All other items no matter the expense I wear when I feel like it.

3. If you suddenly became very wealthy, which servants would you employ?

a. cleaning service
- Yes, most definitely

b. housekeeper - prefer the cleaning service

c. cook - I am a creative cook and good but I don't really enjoy it. Too, for now, I have KinkyGent and he's a great cook and loves to do it. Given this, I think I'd hire a pastry chef.

d. valet/maid/lady-in-waiting
- Yes to the Lady-in-waiting because this is more like a personal assistant who tends to personal, household and business needs. I need me one of those. And she's gonna be sexy. The fine print on her contract will say: Uniform - fishnet stockings and stilettos, must tend to all of Mistresses needs when Mistress requires anytime, any place. *wink, wink*

e. chauffeur - Yes! I hate to drive.

f. dog-walker - If uber-wealthy I will have lots of doggies but I will exercise them myself. That's why I have them-- to be with them and enjoy them.

g. other - a fuck-toy boy would be nice too. Oh wait, I have H for that. ;-)

4. If you were wealthy, how many homes would you own? Where? (locations–mountains, tropical places for the winter, foreign country/city)

ANS: I don't know. Not a lot though. I don't want the cost of upkeep plus I would not be able to visit and enjoy A LOT of homes. I think a home in a city--Chicago or Paris. I love both cities. A home in the country, which could be anywhere. I am partial to Maine. And I will rent villas and chalets around the world as I travelled. When I have beaucoup bucks I will do nothing but travel...see the world.

5. If you were going to take on a really expensive hobby, which of these would it be?
a. buy an airplane
b. buy a yacht
c. buy a small winery
d. raise exotic animals

ANS: I can hire pilots and planes when I need it. I don't want to fly myself. Of these choices the closest thing I'd enjoy is the yacht. I like to be on the water but I would much more prefer a sailboat, I like sailing. Winery? No. Exotic animals? NEVER.

6. What kind of car would you buy if you had an unlimited budget?
a. expensive sports car
b. luxury car
c. monster truck
d. expensive hybrid or electric car
e. cheap car (I’d be too nervous driving an expensive car).
f. something for the chauffeur to drive me around in

ANS: A Jaguar. Not just any Jaguar but Inspector Morse's classic Jaguar Mark 2. That car is simply beautiful...it's like art. I am not into cars but that car makes me wet! Plus, I am an Inspector Morse fan. Supposedly, in November 2005, Inspector Morse's Jag sold for more than 100,000 GBP (160,000+ USD).


Bonus: Currently, what is your favorite luxury item or decadent thing that you do?

Hmm. I don't do anything decadent. I'm not sure I really have luxury items. I work hard, I treat myself well but I live within my means and don't create excess debt.

Happy TMI Tuesday!!

------------


How to play TMI Tuesday: Copy the TMI Tuesday questions to your webspace (i.e., a blog). Answer the questions on your blog, then leave a link/URL to your blog post at the TMI Tuesday blog, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to tmituesdayblog from your website! Check out others playing TMI Tuesday CLICK

Tuesday, November 1, 2011

TMI Tuesday - November 1, 2011

Let's Talk about Sex




1. What sexual act arouses you the most? For that matter, what nonsexual act arouses you the most?

Sexual: Getting properly finger-fucked--rubbing the right places, with the right number of fingers, which depends upon the size.
Nonsexual: I get aroused having my hair stroked, or by having the small of my back caressed by warm hands.

2. What is your signature or "go to" move that is sure to get a lover in the mood for sex?

Of course, this varies by lover. Currently...hmm. I don't know he's pretty damned easy, always horny, and up for sex. Good Morning honey? Yup that does it.

ROFLMAO

3. Do you queef?

I have been known to queef. Not regularly though; and I never know when it's going to happen. It was embarrassing when I was younger because I didn't want my partner to think it was gas. If it happened with a steady lover, who cares. Now, I'm older...my partners are older, queefing is not new to either of us so what's to be embarrassed about. Trust me by now KG has had a lot of queefing vaginas.

FYI...
Queef is the noisy emission of air escaping your vagina. "When you're aroused, your vagina expands to allow room for your partner's penis," explains Barbara Keesling, PhD, author of Sex So Great She Can't Get Enough. "His thrusting during intercourse pushes air into you, which fills the space in the inner part of your vagina that has expanded. A shift in body position or a deep thrust can force that air out, resulting in the fartlike sound." It's also possible to queef postorgasm, when air is expelled as the vagina returns to its prearoused state. A queef is not gas, there is no gas odor, it is merely air expelled.

4. What's the weirdest thing that's happened to YOU as a result of your sex writings?

Weird? I don't know if I'd say it's weird...but having male strangers send me erotic photos of themselves for my comment. It's fun! Now don't go sending me a bunch of nude photos and cock-shots.... Unless I've previously viewed you and liked it :D

5. Have you ever had sex while someone watched? Yes. Some lovers like to watch me masturbate.

...someone else was in the room? And then there was the time I enjoyed and devoured a girlfriend while her man watched.

...someone else in the bed, next to you and the person you're having sex with? One time my best friend, at the time, was making out with her date, in bed, next to me and my lover.

6. When it comes to sex, and discussing it with your teen have you or would you:
a. Let school sex education handle it
b. Hand the teen a book or point them to a website
c. Talk frankly and openly
d. Avoid it all together--society, friends, and the internet will give all the info needed

I don't have a child but if I did C - Talk frankly and openly. I have a young niece and while it is not my place to have explicit sex talks with her I do tell her sex facts, and point her to real Q & A type information (CDC, Scarlateen). She gets slightly embarassed but doesn't tune out. That's good.

Bonus: Remember the song, “I’m too sexy?” CLICK to refresh your memory

What are you too sexy for?

Corporate America!

Happy TMI Tuesday!!

------------


How to play TMI Tuesday: Copy the TMI Tuesday questions to your webspace (i.e., a blog). Answer the questions on your blog, then leave a link/URL to your blog post at the TMI Tuesday blog, so we’ll all know where to read your responses. Please don’t forget to link to tmituesdayblog from your website!Happy TMI Tuesday!